Kaal ( 2005 )

Indijski filmovi

Kaal ( 2005 )

By  | 

Vishal zauzima vozačevo mesto i želi odmah da krene. On je preplašen od džungle i misli da će svi oni poginuti.Oni kreću preko drvenog mosta. Na jednom delu, džip propada i svi izlaze iz njega sem Vishala. Gorivo počinje da curi i sliva se u vodu, a zbog bačenog opuška tako počinje da se stvara vatra.Vishal kasno to primeti i pada u vodu.On ustaje kada svi misle da je mrtav,ali onda se od džipa otkačuju vrata i ona mu presjeku glavu na njihove oči.

Idući dalje kroz džunglu, oni dolaze do napuštene kuće, Kali im govori da se samo ne približavaju bunaru. Noću, Krish govori Riyi da je shvatio koliko mu znači i da će joj posvetiti više vremena. Riyia odlazi noću do bunara da pije vodu. Vraćajući se, kanap počinje da se sam odmotava i nju veže za nogu i baca je u bunar. Kada se Krish probudio vidi da nema Riye i on i Dev je nalaze mrtvu u bunaru. Kali im govori da ih on stalno upozorava, ali ga oni ne slušaju. Kali nastavlja priču Devu, dok on pokušava da izvadi Riyu iz bunara. Dev primeti da u vodi nema Kalinovog odraza. On govori Kaliju da im je dosta pomogao i da ga još moli za jednu uslugu, a to je da donese drva kako bi dali poslednju počast Priyi. On odlazi do Krisha i Ishike i pokazuje im video snimak, koji je Vijay snimao i kako u njemu nigde nema Kalija. Oni shvataju da je on duh i da je on taj koji ubija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site