Kadim ubija Haruna, Efe preživi!

Ponovo rođen / Kış Güneşi

Ponovo rodjen 1 epizoda, Kadim ubija Haruna, Efe preživi!

By  | 

kis-gunesi-1-bolum-framanKadim ubija Haruna, Efe preživi!

Pre 20 godina Jakup naredjuje svom čoveku Kadimu da ubije Haruna Demirdžana i prikaže ubistvo kao saobraćajnu nesreću. Jedan od Harunovih sinova blizanaca, Efe, potajno je ušao u očev auto. Harun shvata da je Efe tu i pita ga šta tu radi, a dečak koji je video kako njegova majka Lejla ljubi svog ljubavnika Mazhara kaže ocu da ne želi da se on i majka razvedu. Pre nego što je ocu rekao šta je video, Kadim izgura njihov auto preko litice. Kadim silazi da vidi da li je Harun mrtav.Harun je i dalje živ I on ga davi, a zatim gurne auto sa Harunovim telom u more. Dok se vraća u svoje vozilo, pronađe onesvešćenog Efea koji je tokom pada ispao iz auta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija pronađe Efeovu jaknu u Harunovom autu i pretpostavi da je Efe mrtav i izgubljen u moru. Porodica priprema dva groba, za Haruna i Efea. Efe se budi u Ismailovoj kući i tada shvatamo da je Efe izgubio pamćenje.

Prolazi 20 godina. Ismail je othranio Efea koji zna da oni nisu njegovi biološki roditelji, ali smatra ih svojima. Postao je ribar. Sa Burakom, koga smatra bratom, odlazi u ribolov i brine se o svojoj porodici.Efe saznaje i da potiče iz bogate porodice i da ima brata blizanca. Ljudi koji su namestili nesreću saznaju da je Efe živ i kreću u akciju da završe posao koji su ostavili nedovršen…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site