Kajljanina duša daje snagu Nandini!

Indijske Serije

Mn 29.06.2016.,(2. sezona, 54.epizoda),Kajljanina duša daje snagu Nandini!

By  | 

pageKajljanina duša daje snagu Nandini!

Еpizoda počinje kako Sudha krivi Nandini za smrt svoje nerodjene bebe.Nandini je šokirana.Yamuna je pita o čemu govori.Sudha kaže da govori istinu.Kaže da je Nandini odlučila da prekine njenu trudnoću.Kaže da je to bila njena beba i da je to osećala svo vreme.Nandini plače.Sudha je pita zašto joj je ubila bebu.Premal i njegovi roditelji nastavljaju da se pretvaraju.Nandini kaže da je ona (Sudha) ne razume.Sudha kaže da je pogrešila što joj je verovala i dala odgovornost za svoju bebu potpunom strancu ( misli na Nandini).Nandini joj kaže da joj je ona sestra…Sudha kaže da sestra ne može tako nešto da uradi sestri i da je ona (Nandini) sada  dokazala da nije njihove krvi.Sudha joj kaže da oni nisu ni u kakvoj vezi sa njom.Krish joj kaže da jo je Nandini spasila život, a ona je krivi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Premalova majka kaže da prava sestra nikada ne bi učinila ovo.Ona kaže Nandini da nikada ne može da opere svoje greške svojim suzama.Nandini plače dok razmišlja o Sudhinim rečima i trči odatle.Krish razgoara sa inspektorom i kaže mu da priča sa dr. Amitom jer je on svo vreme bio u operacionoj sali sa Nandini.Inspektor kaže da želi da priča sa Amitom.Amit dolazi i kaže mu da kaže šta želi.Amit mu kaže da je Nandini učinila sve da spasi Sudhinu bebu.Krish kaže da je Nandini izgubila svoju porodicu i da ako je on ( inspektor ) bude uznemiravao moraće da se suoči sa njegovim advokatom.Inspektor odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site