Kako da nazovem ovu ljubav? – 180. epizoda – Arnav prizna Kuši da joj je on kupio narukvice! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 180. epizoda – Arnav prizna Kuši da joj je on kupio narukvice!

By  | 

Collage1

Kako da nazovem ovu ljubav? – 180. epizoda – Arnav prizna Kuši da joj je on kupio narukvice!

Arnav šetka po salonu, nestrpljiv je da vidi Kuši. Anđeli u neverici prokomentariše kako je došao da prisustvuje molitvi. To joj je toliko čudno da proveri da li Arnav ima neke znake bolesti, te ga počne terati da se popne na sprat i odmori. Arnav joj odlučno odgovori da ostaje dole kako bi im pomogao ako im nešto zatreba. Anđeli je svesna “koliko je sati”, smeje se. Potom ode. Kuši i Pajal siđu u salon. Arnav se zapilji u Kuši, ali skrene pogled kad ona pogleda njega, praveći se da čačka telefon. Nije mu pravo što Kuši veo nosi tako da on ne može videti da li na rukama nosi narukvice koje joj je poklonio. On čitavo izvođenje molitve provede pokušavajući da dokuči ovo. Šjam primeti da Arnav gleda Kuši, ljut je. Svaki put kad Kuši pogleda ka Arnavu, on brzo skrene pogled, ne želeći da otkrije koliko mu je važno da vidi nosi li narukvice. Na kraju mu prekrdaši pa reši da sam natera Kuši da pokaže ruke. Umesto da sa tanjira uzme prasad koji mu Anđeli nudi, on zgrabi ceo tanjir i posluži Kuši, svestan da će morati da pruži ruku da ga uzme/primi. Kuši se šokira kad vidi da Arnav Sing Raizada drži tanjir sa prasadom. Arnav joj pruži prasad, tetka je tera da uzme. Kuši pođe rukama, ali ne želi da ih otkrije. Tetka joj prebaci da će umrljati veo, te Kuši biva primorana da ga skloni. I zaista, na njenim rukama je baš ono što je Arnav sve vreme želeo da vidi – narukvice koje joj je poklonio. Ide “Rabba vee”, dok se Arnav zadovoljno smeška, donekle otkrivajući svoju posesivnu prirodu kao i to koliko ga srećnim čini da vidi Kuši srećnu. Kuši se takođe blago nasmeši. Još uvek uživajući u svojoj maloj pobedi, Arnav vrati prasad sestri. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

75 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site