Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 15. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 15. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 15. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta je došla kod Gauri priča sa njom, ispriča joj da ju je Šlok intervjuisao za posao. Veli da joj se Šlok pošteno osvetio, možda ne bude izabrana za radno mesto. Ako tako bude, teško njemu, neće ga tako lako pustiti. Gauri je obavesti da neki advokat ne želi da preuzme slučaj oko ašrama. Astu taman nazove neko iz ašrama, pita Gauri da pođe sa njom tamo. Gauri veli da je trenutno zauzeta. Asta sama ode. Niranđan ima intervju sa nekim reporterima. Par ljudi dođe da ga vidi, Anđeli pokuša da ih spreči ali oni progovore, traže donaciju od njega. Sođal ih povede sa sobom. Reporteri hvale Niranđana, pitaju ga da li misli da i njegova žena stoji iza njegovog uspeha. Šlok dođe i pogleda ih. Niranđan pogleda Šloka, pa Anđeli.

Sada vidimo Astu koja je stigla u ašram, Abaj je tu i izgleda da želi da raščisti postavljeni hram koji je u dvorištu/ispred ašrama. U jednom trenutku gurne tetu Suman koja padne na zemlju i ove ostale silne žene se skupe oko nje. Asta od njega zatraži da im se izvini. Abaj ne želi, neka im prvo objasni da se drže svojih granica. Asta ne odustaje tako lako, počne baš da se raspravlja sa njim. Abaj izjavi da mogu da rade šta žele tek kad plate za zemlju na kojoj je ašram. Pobesnelo je gleda. Asta zahteva od njega da se izvini.

Abaj: “Šta ćeš uraditi ako se ne izvinim?”

Asta: “U redu, pričaću sa gdinom Niranđanom. Odmah ću ga nazvati.”

Abaj postane napet odjednom. Asta ovo primeti, pa se pretvara da je okrenula broj. Abaj u sebi kaže da će nastati problem (konkretno za njega, Abaja) ako Niranđan sazna za ovo. Spreči Astu da ga nazove i veli da nema potrebe za tim. Asta se složi, prekinula je poziv, sada neka se izvini ovim ženama. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site