Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 18. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 18. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 18. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Za stolom kod Agnihotrijevih, Anđeli je servirala Niranđanu doručak. Varad dođe sa malenom ćerkicom Kavijom koja se boji Anđeli i privije uz njega od straha. Sođal gleda sve ovo, prisutna je. Varad se naljuti na Anđeli, i odbije da uzme čaj iz njene ruke kada sedne za sto. Šlok se pojavi, uzme blagoslov od Niranđana koji ga pita da sedne da doručkuje i on. Šlok odbija, ne može, ide. Niranđan ga upozori, danas bi mogao da sretne Astu, i njegova je odgovornost da se pobrine za žene iz ašrama, ne sme da im zafali ništa na mesto gde se presele. Šlok se složi, pa mu Niranđan poželi sve najbolje. Dođe zet Abej, veli da smatra da bi i on trebao da bude prisutan, danas se prazni i preuzima čuveni ašram. Niranđan odobri. Abej u sebi kaže kako želi svojim očima da vidi poraženo lice one Aste. Zatim naglas pita Šloka da li da pođu.

Scena se seli u ašram koji se prazni, žene prenose stvari, tužne su i uplakane sve. Međusobno se grle i teše. Asta im se obrati tužna, pokuša da ih ohrabri, veli da se sve dešava za veće dobro, možda će novo mesto boravka biti bolje i od ovoga. Dom je sačinjen od osoba koje borave u njemu. Neka ne budu tužne, lično će im dekorisati novu kuću sa Gauri. Potom se i ona slomi i brizne u plač. Žene sada teše nju, neka ne bude povređena. Pokupe svoje stvari u nameri da krenu odatle. Još jednom, za kraj, pogledaju ašram u suzama.

Kod Astinih kući, Kalindi ponudi Avduta hranom. On pita gde je Asta. Kalindi odgovori da je otišla u ašram, pomaže ženama oko iseljenja. Avdut prokomentariše da je Šlok zaboravio šta se dogodilo, i Asta bi trebala da krene dalje. Ne zna zašto, ali oseća da će ponovo upasti u problem. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site