Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 19. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 19. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 19. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Epizoda počne Astinim dolaskom kod Mangle i Mangeša. Asti ispadne fajl, pa Mangla progunđa to što je tako smotana. Pita šta joj je Šlok rekao. Asta odgovori da je samo rekao da pita nju za dalje obaveze. Mangla se začudi, ali sigurna je da je svašta moglo da se desi, obzirom na to da je ona (Asta) išla da priča sa njim. Asta potvrdi, Šlok joj je samo rekao da pita nju (Manglu) šta da danas radi. Mangla pita je li to sve što se tiče njihovog pređašnjeg razgovora? Hoće reći.. nije joj rekao još nešto, ili..

Asta opet potvrdi: “Samo morate da mi kažete koje obaveze danas imam i ja ću sve da obavim. Moram da podnosim izveštaj o napretku organizacije gdinu. Šloku svake večeri.”

Mangla: “Kakvo mu je raspoloženje danas bilo?”

Asta: “Pa kao i uvek..”

Mangla: “Ne mogu da verujem da ti Šlok ništa dodatno nije rekao! (tj. nije joj pronašao neku grešku i izgrdio je 🙂 )”

Asta: “Zašto, trebalo je da mi kaže još nešto? Elem, sad se sećam! Kada sam mu upala u kabinet.. hoću reći, kad sam otvorila vrata, pitao me je kako ste vas dvoje (Mangeš i Mangla) i blago me izgrdio što sam zakasnila.”

Mangla: “E neka je, znala sam!”

Asta: “Mada, sve te sitne greškice mogu i lepo da se objasne.”

Mangla: “Kako da ne mogu, ali kada je osoba u stanju da razume i primeni!”

Opet se da u svoje raspoloženje i grdi. Utom se Mangeš oglasi, sav je opušten, komično počne da se obraća Mangli, što se brine, nisu svi na svetu tako talentovani i mudri kao ona (Mangla) 🙂 Mangla govori Asti da ode u vilu Šlokovih i priča sa članovima porodice o proslavi. Asta se premišlja, kaže da ne može.. Mangla neće ni da je čuje, veli da mora da sasluša i njihovo mišljenje o proslavi. Asta se napokon složi. Mangla je opomene, neka lepo razgovara sa Anđeli (verovatno zna kakav je Anđeli zlovoljni mrgud 🙂 – prim.prev.). (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site