Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 20. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 20. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 20. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Epizoda počne ponavljanjem delića iz prethodne, Šlok dolazi u ured a Asta, koja je sama, pita se šta će on tu. On je pita da li završava izveštaj, mora da ga podnese za pola sata. Ona se unervozi, a on se sagne i skroz joj je blizu dok proverava kompjuter koji koči. Asta je skroz napeta, uzme neki oštri predmet u slučaju da je on napadne. Šlok stavi ruku u džep da izvadi nešto, na šta Asta podigne oštri predmet i uperi ga pravo u njega.

Šlok se iznenadi: “Hello, opusti se!” – potom izvadi USB iz džepa i pokaže joj.

Njoj malo lakne, izvini mu se. On joj pruži USB, neka joj izveštaj prenese na njega i dostavi ga u njegovu kancelariji. Krene, a ona nastavi da radi..

Nešto kasnije, ona uđe u njegovu kancelariju, osvrće se ali ga ne vidi. Pita se gde li je Šlok, šta da radi, ne može još više da ostane u uredu, već je jako kasno. U tom trenutku Šlok uđe u kabinet, obrati joj se rečima da može da ide ako je završila posao. Ona mu ostavi USB na sto i izađe iz kabineta.

Scena se seli ispred zgrade, Asta se osvrće na putu, pokušava da zaustavi neki taksi, tj. rikšu, ali nigde žive duše nema. Pita se kako će kući, nema prevoznog sredstva pošto je jako kasno noću. Šlok izađe na glavna vrata iz zgrade i pogleda je tako samu, sa onim kišobranom u ruci na putu. Počne kiša da lije kao iz kabla, te ona otvori svoj kišobran da ne pokisne, a Šlok se približi ulaznim vratima gde kiša ne dopire. Asta se celo vreme pravi važna, ima kišobran pa za razliku od njega ne mora da se krije… 🙂 (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site