Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 21. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 21. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 21. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Na početku epizode vidimo da Šlok pita Astu gde živi. Ona mu da kratke instrukcije kuda da vozi. Pokretom ruke joj ukaže na to da veže pojas pošto je na suvozačevom mestu, ali ona ne ukapira. U pozadini krene numera “Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon”, on joj se približi i lično joj veže pojas. Vrate se na temu njene adrese, on veli da lokacija gde živi sigurno ima ime… Asta brzo izgovori ime kraja gde živi.

Avdut, Kalindi i Ađu su ispred kuće i zabrinuto čekaju Astu.

Tokom vožnje, Šlok valjda naglo okrene volan i Asta padne umalo preko njega, dotakne ga. U sebi misli da ne zna šta bi joj se desilo da je Šlok zakasnio danas, trebala bi da mu se zahvali što ju je spasio. Avdut je nazove i pita kad će da stigne. Asta veli da je za otprilike pet minuta tu. Avdut je zabrinut, to je rekla i ranije kad su pričali – da stiže. Ona ga uverava da ne brine i prekine poziv. Krene da se obrati Šloku, ali je uplaši neki zvuk u saobraćaju. On se opet sagne preko nje i zatvori prozor sa njene strane.

Sa druge strane, Avdut govori Kalindi da je Asta rekla da stiže za pet minuta. Njih dvoje i Ađu je vide kako stiže u Šlokovom autu i iznenađeni su. Asta izađe iz auta i pogleda ih, a Šlok se odveze odatle bez reči. Asta potrči do svojih i čvrsto zagrli Kalindi. Kalindi je zabrinuta pita šta se desilo? Avdut veli da je dolazila Šlokovim autom, u čemu je stvar? Najbolje je da uđu u kuću, pa će pričati. Njih troje je povedu unutra. Asti kroz glavu prolaze sećanja onoga što je doživela. Kalindi je uporna da im ispriča šta se dogodilo. Ađu kaže da je pusti da popije čašu vode, sigurno je umorna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site