Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Anđeli razgovara sa Astom. Asta joj spomene meni hrane za proslavu. Anđeli kaže da Šlok odlučuje o aranžmanu, a ona o serviranoj hrani/meniju. I Sođal se pridruži u prostoriji. Anđeli daje neku listu za meni Asti, koja kratko pogledom pređe preko nje. Anđeli potom pita je li donela neki primer za pozivnicu (za slavlje). Asta potvrdi, i počne da traži. Anđeli joj potom primeti rozu torbicu (valjda je to videla pored još par nekih stvari, nisam siguran), pa krene da komentariše današnje devojke poput nje (Aste), koje su oportuniste. Kada jedna devojka zuji gradom i navodno radi kao ona, reputacija njene porodice je dovedena u pitanje. Asta veli da se radi o potrebi, lepo joj odgovori i doda da u današnje vreme nema razlike među polovima. Pokaže joj pozivnicu za proslavu.

Anđeli: “Šta je ovo? Ovde je upisano i moje i ime gdina. Niranđana, promeni! I zašto si uopšte upisala i Sođalino ime?”

Kaže joj da na pozivnicama ne doda imena žena iz kuće. Asti je ovo čudno, pa ne može da se suzdrži, pita šta je u tome loše, nečije ime je nečiji lični identitet, važno je. Anđeli joj kaže da ne pokušava da im menja pravila, već da se skoncentriše na svoj posao. Asta ih upozna sa dizajnerom enterijera. Anđeli im napomene da, kada budu pregledali kuću zbog dekoracije, ne smeju da ulaze u kuhinju i hram, to je jedno od pravila u kući. Sođal povede dizajnera da ga uputi po kući, a Asta ode za njima. Pita se gde je Šlok celo vreme.

Šlok je prikazan kako spava, ponovo sanja onu istu devojku od pre, koja mu je izgleda pre bila devojka. Opet se vratimo kod Aste koja komentariše da joj je Šlok puno pomogao juče i spasio je, šta će misliti, da ne ume ni da se zahvali? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site