Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

By  | 

Ponovo nam prikazuju Šloka koji spava kao na iglama, očito ima košmar o toj curi. Asta traži Sođal i onog dizajnera te dospe u njegovu sobu, vidi ga kako spava.

Približi mu se i gleda ga. Proveri mu rukom temperaturu na čelo pa ga zatim pokrije. U pozadini je numera “Khuda” u nežnim tonovima, kada se ona okrene da krene odatle, ali je Šlok uhvati za ruku i povuče preko sebe. U snu bunca da ga ne ostavlja, da ne ide… Ona se bukvalno srušila na njega, utom se on probudi. Ne da je šokiran što je vidi: “Ti?!”

Pita odmah šta će u njegovoj sobi, bez njegove dozvole? I Anđeli naiđe i baci pogled pravo u sobu, pita i ona šta traži u Šlokovoj sobi. Doda da se ona (Asta) nikada neće promeniti, ne zna zašto joj je Šlok dao toliku odgovornost oko organizacije. Neka ode odatle. Šlok se namerno oglasi, on je pozvao Astu! I to zbog nekih obaveza oko plana buduće proslave. Strogo pita Astu za napisani izveštaj. Asta mu objašnjava. Šlok joj zatim strogo kaže da priča sa njim samo, ne sa ostalim osobama u prostoriji 🙂 Asta zapanjena govori da joj je gđa. Anđeli dala neku listu sa hranom za meni. Šlok joj kaže da zaboravi šta joj je Anđeli rekla ili dala, neka uradi kako je on naložio. Anđeli se oglasi, ne, ona (Asta) će da uradi kako ona (Anđeli) kaže! Šlok opet negira da će tako biti, pa kaže Asti da izađe, stiže i on. Asta se složi i izađe iz sobe. Anđeli se potom obruši na Šloka što ju je ponizio pred Astom. Šlok je uopšte ne sluša. Ona govori da će isključivo ona odlučivati o meniju. On uzvrati, nema potrebe da se meša, da li ju je Niranđan zamolio da to uradi? Nije je zadužio za organizaciju, je l tako? Pa onda neka ne gura nos. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site