Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 22. epizoda

By  | 

Asta je izvan njegove sobe i čeka ga: “Hvala Bogu, gdin. Mrgud me je spasio od gđe. Anđeli!”

Doda da mora i sako da mu vrati. Sada ima dve stvari da mu se zahvali, a druga je što je spasio od grdnje gđe. Anđeli. Zaboravila je sako u prizemlju. Kraj nje prolazi besna Anđeli, samo ode. Asti za oko zapadnu neka odškrinuta vrata u blizini. Približi se i proviri unutra, vidi da je u mračnoj prostoriji sve razbacano po podu. Baš u tom trenutku naiđe Šlok i ugleda je kako viri. Naljuti se, povuče je te pribije uza zid, zatim pita šta to misli da radi? Asta krene da kaže, ona je… On je pita da li obožava možda da gura nos u privatne živote drugih? Ona se napokon oglasi, čekala ga je do sad, pa joj je zapalo za oko. On zatvori ta vrata i zaključa ih. Obrati joj se, neka pođe sa njim. Asta pita kuda i pođe za njim.

Niranđan dođe u Avdutovu kancelariju, i ovaj je iznenađen što ga vidi tu. Niranđan veli da je došao nekim poslom. Avdutu je drago što ga vidi i zamoli ga da sedne. Pita ga o čemu je reč. Niranđan veli da je o placu koji mu je i ranije spominjao. Avdut veli da ne može da nabavi taj određeni plac, već mu je spominjao kakva su pravila, a on ne može da ih prekrši… Niranđan samo izađe iz kancelarije i ode, što Avduta načudi, postane napet.

Sa druge strane, Šlok je doveo Astu u ostavu vile. Ona se osvrće i pregleda pogledom sve oko sebe. On se potom oglasi, sav materijal je tu, ni slučajno ne želi greške u radu. Asta se sva raspoložno čudi koliko velikih i kvalitetnih stvari ima. Ugleda nekog guštera, počne da viče kao luda i uhvati Šloka za košulju.

On jedva dođe sebi od nje: “Ostavi mi košulju, šta je bre ovo?!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site