Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 23. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 23. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 23. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta je i dalje u vili Agnihotrijevih. Bogorada sama sa sobom pa ugleda malenu Kaviju kako nekim upravljačem upravlja malenim, crvenim autom. Kavija je zavitlava i igra se sa njom. Anđeli naiđe, ugleda ih kako se smeškaju jedna drugoj i indirektno igraju, besno pogleda. I Sođal dođe i napeta je. Anđeli je dobro izgrdi što je maloj Kaviji dala auto, to je navodno igračka za dečake. Uzme autić i baci ga, razbije se o zid. Asta je još više zapanjena, svedoči još jednom pravljenju razlike između polova u njihovoj kući. Sođal pokušava da uplašena izvadi situaciju, izvinjava se.. Anđeli strogo pozove Kaviju da dođe kod nje, ali malena se tako uplašena privije za Astine noge i zagrli je. Anđeli sada počne da viče, neka smesta priđe! Mala je ne sluša, tj. preplašena je. Asta pokuša da spasi situaciju i brani Kaviju jer je dete. Sođal joj se ljuta obrati, neka se ona ne meša! Anđeli potom priđe i povuče malu Kaviju za sobom, pa se obrati i ona Asti, osobe ženskog roda u njihovoj kući znaju svoje granice (to ona apsurdno izjavi inače 🙂 – prim.prev.).

Asta: “U pravu ste, ali mala (Kavja) je dete, čemu takva razlika od malih nogu? Mene su učili da su deca odraz Boga, i da ih nipošto ne treba rasplakati.”

Anđeli nastavi: “To kažeš ti koja nisi vredna da postaneš deo ove velike porodice. Prosto nisi dostojna toga tvojom pojavom. (Asta joj fino odgovori, pa ova nastavi opet) Ne znaš čak ni starije da poštuješ.”

Asta: “Čak ste i Vi žensko. Zašto onda mrzite žene?”

Sođal sve ćutke sluša, primeti Astinu hrabrost da uopšte i uzvrati Anđeli. Asta utom ugleda Šloka da stiže, i brzo se pokupi i ode. Kada on stigne u hol kod ovih, primeti kako ona (Asta) odlazi. Sođal odmah povede Kavju i odlaze odatle. Šlok potom primeti svoj sako koji je Asta ostavila. I on krene od kuće. Ostaje Anđeli koja zloslutno gleda. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site