Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 24. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 24. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 24. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Na početku epizode vidimo Astu i Šloka koji su u putu. U pozadini svira numera “Khudaa”… On pojača klimu u kolima na maksimum. Njoj postane hladno i smanji je. Onda je on opet pojača na maksimum. Asta mu se obrati rečima da joj je hladno i pokuša da ugasi klimu, ali je Šlok zaustavi hvatajući je za ruku. Gledaju se…

On: “Ovo je moj auto, funkcionisaće kako ja želim, ako ti je toliko hladno, pokupi se i popni na krov.”

Asta sklopi ruke, moli se u sebi da ga se više otarasi. Šlok je sav opušten posmatra, misli kako je niko neće spasiti onoga što je čeka. Poveća brzinu, i naravno, time uspe da poljulja Astu koja se malo zabrine.

Niranđan i Anđeli diskutuju u vezi puđe. On otkrije da je zadužio Šloka za neku puđu. Anđeli veli da je ona mogla da ode i obavi je. On potvrdi, ali Šlok će da se pobrine za to. Sureš dođe do njega i daje mu neke papire da potpiše. Niranđan: “Znači, Šlok je otputovao za Kolapur?”

Anđeli je zapanjena. Niranđan potvrdi, on ga je zamolio da ode, a Šlok njega ne odbija. Anđeli pita je li sam otišao? Sureš negira, i Asta je sa njim. Anđeli pita zašto je poveo Astu sa sobom, čemu to? Uznemiri se i iznova pita isto pitanje. Sa druge strane, Šlok zaustavi svoj auto, Asta ga pogleda.

Primeti da je put blokiran zbog neke gužve. Ona pita šta se dogodilo? On, koji je prethodno izašao iz auta da proveri napred, sada se vrati do nje, govori joj da moraju drugim putem do destinacije, ovaj put je blokiran. Asta pita vraćaju li se nazad? On negira, nikada ne ostavlja svoje poslove nedovršenim. Krene nekim drugim putem. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site