Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 25. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 25. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 25. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Astu je nazvao Avdut. Ona mu otkrije da je u hotelu sa Šlokom. Ovaj je iznenađen i želi da razgovara sa njim. Asta se sada obrati Šloku: njen otac želi da razgovara sa njim.

Šlok: “Sa mnom?”

Ona mu pruži telefon. Razgovaraju dok je Asta sva napeta.

Mi čujemo razgovor, u kome Avdut kaže Šloku da je morao da mu napomene sledeće: neka se brine za Astu… Asta je inteligentna devojka, ali je pomalo detinjasta.. Nada se da je poveo njegovu ćerku zbog nekog važnog posla, a takođe se i nada da će ona ispuniti njegova (Šlokova) očekivanja u tom zadatku. Šlok potvrdi, imaju važna posla. Avdut onda kaže da ga ne brine to što je njegova ćerka sa njim, ne smeta mu to, ali on je uprkos svemu otac… Šlok ga uverava da nema razloga za brigu.

Asta potom preuzme i opet razgovara sa ocem, govori mu da ne brine, i da prenese Kalindi da ni ona ne razbija glavu brigom, pričaće sutra ujutru. Šlok je gleda dok je u pozadini opet numera “Khudaa”…

Nakon završetka razgovora, Avdut se obrati Kalindi, veli da Šlokova majka, Anđeli, krivi Astu za svašta, ali zašto? Kalindi uzvrati da je Anđeli uverena da je Asta Šloku za petama uvek. Ali ne, ta žena nema prava da upire prstom u njenu ćerku (Astu). Avdut veli da će on razgovarati sa Niranđanom, on uvek hvali Astu. Ona potom kaže da je Asta sama sa Šlokom, šta će narod da kaže? On izjavi da je Asta sa Šlokom jer moraju da rade, podseća je da je on nju spasio od bandita i doveo bezbedno kući. Kalindi izjavi da je zapravo izjeda briga zbog Aste, jer njen ugled postaje narušen.

Scena se vraća kod naših glavnih junaka, Šlok govori Asti da su vrata hotelske sobe zaključana. Asta ga pita ko je zaključao? On odgovori da ne zna. Asta pokuša i sama da otvori, ali Šlok je odseče odmah, neće moći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site