Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 26. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 26. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 26. epizoda

Prevod: Sebastijan 🙂

Nastavlja se scena iz prethodne epizode gde Asta i dalje prebacuje Šloku, koji se razbesni dok sluša njena prigovaranja (zapravo samo odbranu od njegovog nasilnog stava). On vikne da umukne i pritom je gurne. Pokuša bezuspešno da razvali vrata hotelske sobe. Asta ga samo gleda… On potom uzme stolicu, njom udari u prozor i staklo se razbije, a Asta ustukne i vrisne. Šlok joj se obrati, neka se sada gubi odavde, malopre je izjavila da ne želi ni njegovu senku u svojoj blizini. Ona ga moli da je pusti više, povređena je. Struja se vrati a potom unutra uđe i hotelski radnik. Šlok odmah izleti iz sobe, ostavljajući nju u suzama.

U sledećem momentu vidimo Šloka kako pije vino i priseća se njegovih prisnih momenata sa Astom. Baci flašu vina i vikne od očaja. Dok je Asta sama u sobi, glavom joj prolaze momenti kada je on vikao na nju. On polupa stvari po baru u kom pije, konobar ga samo gleda…

Asta se priseća njegovog ponašanja pre nego što se razbesneo i poludeo – bio je ljubazniji. U pozadini svira “Saiyyan Ve” i prati ove tužne trenutke…

U međuvremenu, Anđeli i Niranđan razgovaraju. On veli da je Šlok nazvao, moraće da prespava u hotelu, i Asta je sa njim. Anđeli se šokira i razbesni, a sav bes iskali na Sođal koja je prosula pirinač na pod. Pošalje služavku odatle i naredi Sođal da ona počisti.

Nakratko, scena se seli u hotel, Asta razmišlja u sebi: “Mislim da ja zapravo nisam razlog njegovog (Šlokovog) besa, postoji još nešto, ali šta bi to moglo biti?”

Vraćamo se kod Agnihotrijevih, Niranđan zamoli Anđeli da se smiri, nema razloga da se ljuti zbog sitnica. Anđeli mu otkrije da joj se nimalo ne sviđa što Asta tamo boravi sa Šlokom, u pitanju je poštovanje njihove porodice, ne želi da ljudi svašta pričaju. Niranđan pozdravi pristiglog Abeja i obrati se Anđeli rečima da prestane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno