Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 26. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 26. epizoda

By  | 

Ona odmah pozdravi Abeja za doručkom. I Abej njih pozdravi. Pita da li je možda došao u pogrešno vreme? Anđeli negira, u redu je, drago mu je što ga vide i čast im je da ga ugoste. Abej otkrije Niranđanu da je došao da porazgovara o onom placu sa Šlokom. Niranđan mu saopšti da je Šlok otputovao za Kolapur, uskoro će se vratiti.

Šlok dođe pred vrata Astine hotelske sobe i kuca na vrata. Ona se nakratko javi, eto je odmah. On prokomentariše da će da zakasne zbog nje na molitvu u hram, pita se zašto ne otvara. Ona mu najzad otvori vrata.

Šlok: “Ti ne čuješ da kucam?”

Asta: “A ti ne možeš da sačekaš malo?”

Raspravljaju se, pa on izjavi da je došao po svoj sako koji je u sobi. Uđe unutra da pokupi, pa je obavesti da moraju odmah da krenu. Asta pođe za njim i u sebi kaže da se možda ogrešila o njega, ali toliko je teško pročitati mu misli.

Reši da konačno progovori: “Želiš da kažeš nešto, ali ne činiš to… U redu, meni je zapalo da prekinem ovu tišinu među nama.”

Torba joj ispadne, i on se sagne i da joj je. Ona pokušava da razgovara sa njim, ali on ne progovara ništa. Potom kaže da se uplašila, shvatila je da je zapravo zato tako burno reagovala, a nije trebala. Izvinjava se… Šlok je tih, sednu u restoran da doručkuju. Asta voli neki obrok, smeje se kad vidi da je na meniju. I on se smeje posmatrajući je tako šašavu. Odjednom, njoj bude baš ljuto, pa joj Šlok pruži vodu. Smeje se gledajući je šta celo vreme izvodi. 😀 Asta najzad primeti njegov osmeh. On joj kaže da nastavi sa doručkom u kolima, predloži da krenu. Asta za sebe prokomentariše da sada može sesti sa njim u auto, po prvi put se nasmejao kao čovek. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno