Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 27. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 27. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 27. epizoda

Prevod: Sebastijan 🙂

Asta i Šlok su u hramu. Za to vreme, Abej zove svoju majku i pita je gde je Đoti (Šlokova sestra, a njegova tj. Abejeva supruga). Ova odgovori da je Đoti otišla u hram. Abej pita zašto ju je pustio da ide, i Šlok je u tom hramu, šta ako je vidi? Njegova majka se zapanji i veli da će ona baciti pogled gde je ova otišla.

Prikazuju nam Đoti u jako teškom stanju, muči se čak i da hoda, stepenicama se jedva penje prema gore, gde je hram. Šlok i Asta su došli u isti hram, prođu kraj nje ali je ne ugledaju. Nedugo zatim, samo se Asta okrene i ugleda je, pomisli da ne zna ko je, ali izgleda da je u toliko lošem stanju da ne može ni da hoda… Šlok je par stepenica više od nje, okrene se i on prema njoj (Asti), ali ne ugleda Đoti koja im je okrenula leđa i sela na stepenište, sva iscrpljena, ni ne primetivši ih.

Scena se seli kod Agnihotrijevih, gde se Sođal žali mužu Varadu da je Anđeli maltretira. Varad izjavi da on ne može ništa povodom toga, pa ga ona upita šta onda da radi? Previše je, ne može svakodnevno da sluša uvrede više. On kaže da će sama morati da pronađe rešenje za to, daje joj ultimatum, žao mu je, nema mesta za nju u kući ako ne prihvati kako stoje stvari. Sođal se oseti povređeno, kaže da je ona njegova žena, kako može tako olako da izjavi tako nešto? Varad samo ode na neku konferenciju. Stric (Niranđanov brat) je čuo sve ovo i iznenađen je.

Scena se seli u hram, gde sveštenik zamoli Šloka da se pridruži Asti za molitvu. Potom počne da izgovara mantre. Asta se obrati Šloku, pita ga da se pomoli Bogu. Šlok tako i učini, zbog čega se ona nasmeje. Sveštenik im stavi “tilak”, i da Asti neku haljinu tj. indijski “sari”, veli da takav sari oblače samo snaje Agnihotri porodice. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site