Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 29. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 29. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 29. epizoda

Prevod: Sebastijan 🙂

Asta pita Manglu i Mangeša zašto su joj dali otkaz? Mangla odgovori da njihov klijent nije zadovoljan njom i njenim radom. Asta veli da to ne može biti tačno, i kako joj mogu dati otkaz tek tako ako imaju potpisan ugovor? Mangla veli da nema ništa u ruci (verovatno ništa što bi sprečilo njen otkaz). Asta opet zapitkuje, na osnovu čega je dobila otkaz, Šlok ne može da joj učini ovo, gde je on, mora da razgovara sa njim! Mangla kaže da ona i Mangeš ne mogu ništa učiniti. Međutim, Asta izjavi da ona dobro zna šta joj je činiti, ima da razgovara sa Šlokom i neće da se povuče odatle.

U sledećoj sceni vidimo Šloka koji u žurbi, prepun besa priđe Anđeli, koja ga pita šta se dogodilo. On pita zašto je to učinila? Ona mu se obrati, mogla bi da mu postavi isto pitanje. Uradila je to za njegovu svetliju budućnost.

Šlok joj odgovori: “Nemaš nikakva prava da daš otkaz Asti, ona radi za mene!”

Ostali ukućani se takođe skupe. Anđeli potom izjavi da joj se Asta uopšte ne sviđa kao pojava, karakterno. Šlok kaže da se njemu sviđa, pa šta sad? Anđeli ima protiv pitanje – da li će smak sveta ako joj daju otkaz, šta će biti? Šlok grmi na nju, pita zašto prvo njega ne sasluša i konstantno se meša u njegov život? I Anđeli je isto toliko žustra u raspravi, izjavi da je ona oterala Svati iz njegovog života, danas će isto uraditi sa tom Astom. Ovo Šloka silno razbesni, obrati joj se rečima da ga više shvati, poslednji put joj je prećutao nešto samo zbog oca, ali ovoga puta ne namerava da se složi i klima glavom na ovako nešto. Ukoliko ne prestane da se meša u njegove stvari – videće šta će on uraditi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site