Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 3. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 3. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 3. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta i Ađu su stigle kući. Ispred Astine kuće se skupilo dosta dece, svi su došli da joj požele dobro-došlicu. Ona sva nasmejana izađe sa sve koferima i toplo ih upita kako su. Sva je uzbuđena što je stigla kući, brblja da su joj njeni roditelji sigurno spremili tajnu dobrodošlicu da je iznenade i zazvoni na ulazna vrata. Na to će Ađu njoj da otvori vrata, šta izvodi sad? Asta u istom ushićenju otvori i upadne unutra, počne da viče i mamu i tatu i okreće se da vidi gde su.

Već u sledećoj sceni, vidimo Šloka kako kao lud vozi taksi, na suvozačevom mestu je i vozač taksija, moli ga da uspori i počne da kuka sav preplašen, kakvom ludaku je dao svoj taksi? Šlok je mrtav ozbiljan i usredsređen na to da se probije kroz gužvu, govori da je u žurbi jer ga otac čeka kod kuće.

Prikazani su njegov otac, Niranđan kako radi “puđu”, i njegova majka, Anđeli, kako dočekuje goste. Vidimo da Šlokova majka grdi svoju snahu još jednom, nakon čega gleda na sat i pita se kad će Šlok da stigne.

Asta se i dalje pita gde su njeni, kad joj majka, Kalindi naiđe sa leđa i iznenadi je. I jednoj i drugoj se nacrta osmeh na licu kad ugledaju jedna druga, smeju se i grle. Asta veli da joj je mama mnogo, mnogo nedostajala!

Kalindi: “Ma hajde, lažljivice, nisi me se ni setila!”

Utom se oglasi i Ađu, veli da su se majka i ćerka videle, ko sad šiša njihovu Ađu 🙂 Njih dve zagrle i Ađu i smeju se. Čim Asta pita za oca, scena se prebaci na Šloka. I dalje vozi punom brzinom, nervira se kada moraju da zastanu u nekoj koloni, neka provera automobila je u pitanju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site