Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 32. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 32. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 32. epizoda

Prevod: Sebastijan 🙂

Epizoda počne sa Astom koja primeti Šloka ispred svoje kuće i zabrine se, pita se šta će on tu. Moli se da što brže ode, da ga njeni ne bi videli. Kalindi naiđe niz stepenice sa Ađu, pita ko je na vratima? Asta odgovori da je to Šlok, zaboravila je neke bitne papire, došao je da ih donese iz kancelarije. Kalindi se malo začudi što je došao čak tu, a Asta se izgovara i izađe napolje da ga nasamo vidi. Kalindi krene da ga vidi i ona i pozove unutar kuće, ali je Ađu opomene da ne bi trebale da se mešaju u njihove kancelarijske poslove. Sa druge strane, Šlok je sav uzavreo, pita Astu kako se samo usudila da mu prekine poziv, njemu se ne dešava da mu devojka prekida pozive, on to ne toleriše. Asta ga uspaničena moli da se smiri i utiša, svi će da ga čuju. Šlok viče, kaže da nije imao drugačije namere kada je kružio oko mesta za svetu vatru sa njom (to obično čine samo parovi koji se venčavaju). Asta mu stavi ruku na usta da ga niko ne bi čuo 😀

Unutra, Kalindi govori Ađu da su i Šlok i Anđeli za njima. Šlokova majka je toliko uporna da se Asta drži podalje od njega, a vidi sad, on je lično došao zbog takve sitnice do njihove kuće… Asta je trebala da ga pozove unutar kuće, ako je već reč samo o poslu.

Šlok gleda u Astu koja mu i dalje drži ruku na ustima, “Khudaa” ide u pozadini… Kada ga ona pusti, on je zgrabi za ruke i privuče sebi, pa kaže da još uvek nije završio. Asta kaže da mu je oprostila za neprijatnost danas, sada ga moli samo da ode. Kalindi ih sa prozora gleda tako prisne, što ne prođe neprimećeno kod Šloka. Šlok je pusti i upozori, da se sledeći put nije usudila da mu odbije poziv. Ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site