Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 37. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 37. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 37. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Epizoda počinje sa uplakanom Astom koja grli Kalindi. Kalindi ovo zabrine te je pita šta se dešava. Avdut takođe. Asta im suzna kaže da ništa, samo je jako umorna. Sutra je njen zadnji dan na dužnosti oko čuvene proslave. Zna da ih je namučila svih ovih dana, ali sutra će njen deo posla biti završen i neće im zadavati više glavobolje… Kada ode, Avdut veli da misli da moraju pričati sa Astom.

Promena scene: Šlok je obučen kao mladoženja, a postepeno nam prikazuju i nevestu… To je zapravo Astin san, probudi se. Pogleda na vreme i shvati da opet kasni na posao. Pogleda u “sari” koji joj je Šlok poklonio pre neki dan.

Šlok se sprema, Niranđan dođe do njega, govori da Sođalini rođaci koji bi da udaju ćerku za njega dolaze danas, ako on (Šlok) pristane, biće napretka po tom pitanju. Šlok govori da će se dogoditi šta god on želi. Niranđan mu se zahvali i sav emotivan veli da se ne žali ni na šta, srećan je što će im kuću obasjati sreća. Blagoslovi ga i odlazi.

U sledećoj sceni, gozba/proslava počinje, Niranđan i Anđeli, skockani, dočekuju goste. Šlok pogledom traži Astu unaokolo. Prisutni gosti čestitaju Niranđanu godišnjicu braka, jedna dama prokomentariše kako je zbog incidenta na prethodnoj svečanosti izgubio veoma bitan plac. Niranđan na to pogleda u pristiglog Avduta sa Kalindi. Potom kaže da je to prošlost, sada je vreme da proslavljaju nove početke. Poželi dobrodošlicu i Avdutu i Kalindi. Anđeli poželi dobrošlicu Taniji (koja bi trebala da se uda za Šloka) i njenoj porodici, i tom prilikom indirektno isprovocira Avduta i Kalindi. Govori Kalindi da je to devojka koju su odabrali Šloku. Šlok se nasmeje kad na proslavi ugleda i prelepo doteranu Astu, koja nosi plavi “sari” koji joj je on poklonio nedavno… U pozadini je “Khudaaa!”, pesma koja prati Astin ulazak u veliku, svečanu prostoriju. Šlok je opčinjeno posmatra… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site