Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 42. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 42. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 42. epizoda

Prevod: Maja 😀

Epizoda počinje sa Niranđanom, koji razgovara sa Anđeli. On govori da je ovaj dan veoma povoljan, neka obavesti sve o sutrašnjoj proslavi. Anđeli je nešto naumila za Astu.

Ađu pita Astu da radi u njihovoj kući nekoliko dana, a onda će da ode u Šlokovu kuću. Asta odgovara da će da radi isti posao tamo. Iznenada, Asta prospe vodu i ona se prolije Anđeli po licu. Anđeli pobesni i pita šta je ovo, zar je ovo način da se dočekuju zvanice. Asta je pogleda i izvini se. Kalindi i Ađu se pozdravljaju sa Anđeli. Anđeli lukavo posmatra Astu i ćuti. Kalindi poželi toplu dobrodošlicu Anđeli. Asta uruči peškir Anđeli da se obriše, a ova ga baci. Anđeli pogleda kuću i kaže da nije došla da sedi, već da ih obavesti o sutrašnjem događaju. Kalindi se iznenadi kako sutra, moraju da obave neke svete običaje pre venčanja. Anđeli pojasni da Asta dolazi u njihovu kuću, pa će da se dogodi šta oni odluče. Kalindi tvrdi da je sveta molitva obavezna. Anđeli odbija i govori da će sve da odluče. Asta ćuti i gleda. Anđeli grdi Kalindi i govori da će da učine poseban dan njene ćerke tako posebnim da će večno pamtiti. Kalindi je ubeđuje da zastane, želela bi da je usluži nekako. Anđeli odgovara da ne želi ništa, ali ova je odvraća od odlaženja. Asta gleda Anđeli. Kalindi će tilak i uručuje joj posluženje iz hrama, sveti prasad. Anđeli odgovara da je u redu, nije luda za slatkišima, samo da dođu sutra na vreme jer ona ne voli ljude koji kasne. Ode. Kalindi se brine.

Niranđan se sreće sa Avdutom i govori o placu. Avdut je zabrinut. Niranđan ga pita zašto je zabrinut, neka ne brine s obzirom da će zajedno sve da srede. Avdut kaže da bi bilo dobro ako ga pita pre sređivanja, šta treba da obave. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site