Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 43. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 43. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 43. epizoda

Prevod: Maja 😀

Epizoda počinje sa Astom i Šlokom, koji silaze dole. Anđeli i Kalindi razmenjuju slatkiše. Svi prisutni se smeškaju. Mada, Anđeli je i dalje besna. Šlok stavi Asti prsten i kaže da će ovaj prsten uvek da ih vezuje, ceo život. Kalindi se smeška. Asta uzima prsten od nje. Anđeli uzme prsten i krene da ga zagleda pažljivo. Ađu kaže da je prsten od 2 tola čistog zlata. Asta stavi Šloku prsten i nasmeje se stidljivo, a zvanice pljeskaju što je veridba obavljena. Asta i Šlok se pozdravljaju sa ostalima i uzimaju njihove blagoslove. Asta dodirne Anđelina stopala sama, ali Šlok se ne pozdravlja sa Anđeli.

Naime, Šlok se pozdravlja sa Kalindi dodirujući njena stopala. Anđeli je ljuta. Šlok pogleda Astu i osmehne se. Kalindi i Avdut daju odeću Anđeli i Niranđanu. Anđeli pogleda sari i pocepa ga vičući šta je ovo, pa ga baci na pod i pokaže oštećen deo sarija. Avdut i Kalindi su u čudu. Asta i Šlok isto svedoče ovom događaju. Anđeli pita koji je ovo poklon, oštećena haljina. Kalindi tvrdi da je pažljivo sve proverila pre no što je kupila i donela. Anđeli viče na nju i pita znači li to da je ona (Anđeli) oštetila haljinu. Asta uzme haljinu i kaže Anđeli da njena majka ne laže; nisu ovo kupili na sniženju, tako da nije bilo oštećeno. Anđeli tvrdi da ni ona ne laže. Niranđan je smiruje i zove sve da dođu na večeru. Ovi odu. Anđeli gleda Šloka i odlazi.

Asta plače, Šlok joj prilazi. Čuje se ljubavna pesma (Khuda) u pozadini, dok joj on briše suze i nežno hvata ruku. Ona ga pogleda. On joj se izvinjava. Asta tvrdi da je njena greška i da je spremna da se izvini njegovoj majci, ali je ona uvredila njene roditelje. Ne želi takvu kaznu i pođe da kaže da neće da se uda, ali je Šlok spreči i govori joj da njegova ljubav nije toliko slaba da se zatrese zbog jedne sitnice. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site