Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 44. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 44. epizoda

By  | 

Zove Šloka koji u firmi ima intervju, obaveštava novinare da se uskoro ženi. Sureš mu priđe i obavesti ga da Asta zove, a ovaj mu odvrati da joj prenese da će je nazvati kasnije.

Novinari mu postave pitanje zašto se ženi devojkom zbog koje je doživeo silne uvrede? Počnu pričati protiv Aste. Šlok ode odatle bez reči.

Kalindi je izgubljena u mislima, ovo Ađu primeti i pita šta bi. Kalindi joj otkrije da oni nisu terali Astu nimalo da radi u kuhinji, ne zna ni sama šta će ona Anđeli da je natera da spremi od hrane. Zašto uvek žene moraju da se dokazuju, i sebe i svoju vrednost? Ađu je uverava da će Asta odraditi šta god joj se zada, nema sumnje, ono je njena kuća od sada, veruje u potpunosti Asti.

Nazad u kuhinji, Asta opet opeče ruku, ovo primeti Šlok i povede je sa sobom da joj nanese melem, iako se Asta buni jer je ostavila upaljen šporet sa jelom u pripremi.

Anđeli pomiriše neki dim i doziva Astu i Sođal, uputi se prema kuhinji.

Dok je Asta sa Šlokom u njegovoj sobi… Ona kaže da mu mora reći nešto važno, ali on odbije, ne sada. Pogleda je, a potom uzme njenu ešarpu i prekrije joj kosu njome… U pozadini ide “Iss pyaar ko kya naam doon” romantična pesma… Asta mu se sramežljivo nasmeje. Šlok je očarano gleda a potom upita kako uspeva da bude tako lepa? 🙂 Senzualno joj poljubi ruku… Začuje se Anđelin glas, doziva Astu nakon što je zatekle haos u kuhinji. Asta se ubrzo vrati u kuhinju, ova je dobro “izriba” opet. Šlok takođe dođe, odmah se obrati ovoj, pita je da prvo pomisli zašto je Asta ostavila jelo na upaljenom šporetu pa onda neka drami. Opekla se na ruku, on ju je poveo sa sobom da joj nanese kremu. Potpuno podrži Astu, i doda da, šta god ima da kaže, neka to kaže njemu, a ne njegovoj Asti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site