Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 45. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 45. epizoda

By  | 

Sa druge strane, Đotina svekrva grdi uplakanu Đoti, koja kaže da je slagala da bi je spasila. Ova ne prestaje da je kinji i naredi joj da spremi hranu. Suman dođe sa Astom, ali prerušile su se. Tako Đoti ne prepozna Astu, koja kobajagi hvali Đotinu svekrvu. Ova (svekrva) je sva ushićena. Đoti pruži čašu vode Asti. Svekrva se pretvara da fino razgovara sa Đoti, i pita je da se odmori, pošto se verovatno umorila. Asta, i dalje prerušena, veli da su njih dve (ona i prerušena Suman) došli da ih intervjuišu. Ubrzo Đotina svekrva govori loše o sirotoj Đoti i to je snimljeno na postavljenoj kameri. Asta, koja je time dobila šta je htela, odlazi odatle.

U vili Agnihotri, Anđeli komentariše da je Đoti morala ranije da se vrati kući, i to sve zbog one Aste. Sigurna je da Asta neće doći.

Asta se pojavi na vratima: “Došla sam. Jeste da sam otišla bez Vaše dozvole, ali ja nisam osoba koja ima običaj da se povuče i pobegne, donela sam dokaz za svoje tvrdnje sa sobom. Pogledajte video i shvatićete da vas nisam lagala. Meni je veoma važno da pridobijem Šlokovo poverenje.”

Ona pokaže video snimak celoj porodici, oni su zapanjeni kada vide. Šlok gori od besa… Anđeli pita šta je ovo, neka nova drama?! Asta veli da Đoti prolazi kroz mnogo problema, potrebna joj je njihova pomoć. Anđeli grmi na nju da prestane da zabada nos u tuđe živote. Svakakve stvari se dešavaju, u svakoj kući ima nesuglasica i problema, svaka žena mora da bude strpljiva i mora da bude u stanju da trpi! Đoti će znati da se sama pobrine za sebe. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site