Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 48. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 48. epizoda

By  | 

A onda Šlok i baci zapaljene papire na pod. Avdut i Kalindi su iznenađeni ovim postupkom. Šlok uhvati Astu za ruku a pritom ljutito pogleda Anđeli: “Meni je Asta važnija od bilo čega. Neka ovo svima bude jasno, a posebno vama, gđo Agnihotri (obraća se Anđeli).”

Niranđan mu priđe i izjavi da je ponosan na njega, njima je bitnija njegova sreća od tog placa. “Nasmeje” se 🙂 Obrati se ostalima i veli da se oni (Agnihotrijevi) stide zbog onoga što se upravo zbilo. Zatraži izvinjenje od Avduta i Kalindi i obeća im da se ovakve stvari neće ponavljati. Doda da sutra održavaju još jednu puđu, zamoli ih da i tad dođu. Šlok iskoristi priliku da baci pogled na Astu 🙂

Promena scene: Kalindi je kod kuće besna i neće ni da čuje da sutra odu na još jednu svečanost, Anđeli ne propušta priliku da ih uvredi, pobogu! Avdut je razume, ali smatra da moraju da misle na Astinu sreću. Kalindi ga podseća da je Anđeli protiv Aste. Avdut je pita zar nije videla Šlokov stav, kako se suprotstavio svima bez straha i podržao ih? Kalindi je svesna da je Šlok jako dobar dečko, ali presudno je Anđelino ponašanje. Plaši se da će njena (Kalindina) mračna prošlost da se pretvori u Astinu budućnost…

Prikazuju nam Astu koja plače u svojoj sobi. Njen dragi Šlok je nazove: “Izvini, znam kroz šta prolaziš trenutno…”

Asta: “Ne mogu više da gledam kako se moji roditelji vređaju. U čemu greše? I šta ja da uradim da bih udovoljila tvojoj porodici?”

Šlok: “Neće se ponoviti više.”

Asta: “To si mi i pre obećavao.”

Šlok: “Asta… samo mi veruj, neće se ponoviti, a ako bude tako, ja ću podržati tvoju porodicu.”

Asta: “Mi se venčavamo… Uvek sam viđala u procesu venčavanja sreću i proslave, ali u našem slučaju… postoje samo nesuglasice između naših porodica.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno