Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 49. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 49. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 49. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Asta razgovara sa Šlokom. Kalindi je iz prizemlja dozove, ona govori Šloku da mora da ide, pričaće kasnije. On joj govori da prenese i svojim roditeljima, da je on nikada neće ostaviti samu. Kalindi i dalje diskutuje sa Avdutom o onome što je neko poslao vezano za Šloka, pita zašto bi neko tek tako poslao te narukvice i stvari i spomenuo im Šlokovu prošlost? Ako on zaista ima mračnu prošlost, Astin život bi mogao da bude uništen zauvek. Ona će lično razgovarati sa Astom. Međutim, Asta je već tu i čula je ovo zadnje. Priđe i uzme kutiju koju im je neko poslao i otvori je. Ugleda pisma koja su dobili uz zelene narukvice i venčani lančić. Pogleda Kalindi i Avduta u neverici.

Prikazan je Šlok koji ispija alkoholno piće…

Kalindi upita Astu šta misli nakon što je videla sve to? Asta joj govori da ne veruje svemu tome, to je sigurno nečiji plan da sve zamrsi. Kalindi je pita zašto ne razume, Anđeli nju (Astu) nimalo ne podnosi. Asta plače i izvinjava joj se, moli je za oproštaj, ali neće moći da odustane od braka jer ne može da živi bez Šloka… Otrči odatle uplakana.

Kalindi: “Asta..”

Avdut joj se obrati rečima da je dosta više. Opet vidimo Šloka koji je nešto zamišljen na krevetu…

Asta otrči u svoju sobu i uplakana se baci na krevet. Oseti nečiju ruku na sebi, ubrzo ugleda Šloka koji je privije sebi na grudi i drži da se isplače. Držeći je tako pripijenu uz sebe ne bi li je utešio, govori joj da je svestan da joj je jako teško, ali samo neka mu veruje, ubrzo će sve brige njenih roditelja biti otklonjene. Sve će biti bolje kada oni budu videli koliko su njih dvoje srećni. Asta mu se natečenih obraza obrati, pita ga da potvrdi još jednom. On potvrdi, uverava je da će tako i biti. Obriše joj suze i brižno je poljubi u čelo… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site