Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 5. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 5. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 5. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Kalindi se obraduje kada čuje za ponudu za venčanje, ali Asta se sva snuždi i odbija da se uda za Šloka. Sa druge strane, i Niranđan razgovara sa Šlokom o njegovom boravku u kući. Šlok svom ocu ponovo jasno kaže da ne može živeti u toj kući… Niranđan mu se opet sa prepuno nežnosti i razumevanja obrati, veli da on stari, kako da podnese da mu sin dolazi dva puta godišnje u posetu, za vreme praznika? On (Šlok) je njegov naslednik, razmišljao je o nečemu za njega… Razmišljao je o njegovoj (Šlokovoj) ženidbi. Šlok je zapanjen kada čuje za svoju ženidbu, a ništa blaža nije ni Asta, opet jasno daje do znanja da se neće venčati nikako za tog čoveka. Kalindi je pita šta joj je, nikada pre nije reagovala ovako na bračnu ponudu? Asta veli da već zna Šloka, dobro se upoznala sa njim na svom putovanju.

Niranđan zamoli Šloka da se barem vidi sa devojkom koju mu je izabrao. Šlok ga moli za oproštaj, ali ne može da učini to. Anđeli (Šlokova majka) je na vratima, čula je ovo. Šlok krene iz sobe i na vratima je zatekne, te namršteno, možda i ljutito pogleda.

Asta govori svojima da Šlok nije dobar čovek, ona njega ne podnosi nimalo! Kalindi pak misli da će im trebati vremena da razmisle o tome, pošto bračna ponuda nije mala stvar.

Šlok ulazi u svoju radnu sobu, vidi se da dosta vremena unutra niko nije dolazio, puno je paučine i prašine i sve je kako je i ostavio. Ponovo ga proganjaju gorka sećanja, priseća se opet one devojke, koja izgleda da mu je bila prva ljubav. Gledamo sećanje, Šlok je slomljen, baca knjige i stvari oko sebe u radnoj sobi i zapalio je nešto nasred prostorije. Uzima uramljenu fotografiju devojke i gleda je suznih očiju. Baca uramljenu fotografiju u zapaljenu vatru i izjavi da nikada neće oprostiti toj devojci. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site