Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 50. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 50. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 50. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Epizoda počinje uplakanom Astom koja dotakne “sindur” na svom razdeljku i pita Šloka šta je to uradio. On joj stavi venčanu ogrlicu u obliku srca oko vrata i time je oženi. Ona ga zapanjena posmatra, oči su joj pune suza. Šlok uzme i dva venca i stavi jedan njemu, jedan njoj. Razmene poglede, nakon čega sveštenik ozvaniči da su sada venčani. Preostalo im je samo da uzmu blagoslove starijih.

Šlok se obrati Asti: “Odnosi znaju da puknu kada nema poverenja. Zato sam ovo uradio. Danas ću da ti odgovorim na sve, u vezi moje prošlosti, gđe Anđeli Agnihotri, čemu tolika gorčina sa njene strane, reći ću ti svaku prokletu stvar. Već sam ti rekao da si ti za mene najvažnija osoba na svetu. Nije me briga šta će ljudi reći o tebi. Ako me voliš, verovaćeš onome što ti danas budem rekao. Danas je najvažniji dan u mom životu, i ti odlično znaš da ja nikada ne lažem. Slušaj me…”

Asta mu stavi ruku na usta, i dalje joj se slivaju suze, vidno je dirnuta njegovim gestom i ljubavlju: “Nema potrebe za tim. Jesam oslabila za trenutak, ali sada ti u potpunosti verujem i znam da nećeš izigrati moje poverenje. Ne želim nikakve odgovore, moja sreća započinje i završava tvojim imenom…”

Melanholična uvodna pesma serije svira u pozadini i prati ove emotivne trenutke… Asta se sagne da mu dotakne stopala, ali je on podigne i čvrsto zagrli. Asta se smeši u toj oazi ljubavi i mira…

Scena se seli u Agnihotri vilu, gde Niranđan govori Kalindi da ne može raskinuti tu vezu, jer je povezano sa srećom njegovog sina. Kalindi spomene Anđelino ponašanje, zbog čega se Niranđan polako ali opasno obrati Anđeli i pita je da li je to tačno, kada će prestati da se ponaša tako, neka mu kaže zašto je danas tako postupila? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site