Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 51. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 51. epizoda

By  | 

Scena se seli u Astinu kuću, noć je pala. Asta priđe i sedne kraj Kalindi koja sedi na stepenicama. Pita je da krene sa njom, da pojedu nešto, ona (Kalindi) ništa nije jela od jutros… Zagrli Kalindi: “Žao mi je, molim te da mi oprostiš, ako treba i grdi me i tuci, ali nemoj tako biti na distanci i ljuta na mene. Molim te, pričaj sa mnom! Nisam ni sama znala da će me Šlok tako oženiti…”

Kalindi je skrhana: “Zašto i kako da ti oprostim, Asta? Mnogo me je povredilo sve ovo danas. Ja sam ti majka, brinem za tvoju sreću i dobrobit, ja nisam neka koja ne razume ono što se odvija u tvom srcu, čemu žurba da se udaš za njega? Jesi li svesna da će ti ta odluka promeniti život, tvoja ljubav će te staviti na test i moraćeš sama da ga rešiš. Ne mogu nikako da ti pomognem.”

Asta: “Mama… (zagrli Kalindi) Ja ću znati da se snađem, ali potreban mi je tvoj blagoslov, jer bez njega neću moći da se suočim ni sa čim u životu i uspem.” Obe su u suzama…

Kod Agnihotrijevih, Anđeli je u nimalo dobrom raspoloženju, sva je besna. Sođal je došla sa nekim mlekom za nju. Pita je što je sada besna, i hoće li joj taj bes nešto doneti? Asta i Šlok su se venčali, ništa se ne može učiniti. Neka popije to mleko, zna da je uznemirena zbog Aste, razume kroz šta prolazi. Anđeli je pogleda i baci mleko koje je ova donela. Sođal uzvikne (pa naravno da će da se uplaši na iznenadne napade ove 🙂 ). Anđeli joj odbrusi da njoj ne treba da deli tugu sa bilo kim, neka ode da se pozabavi pripremama za venčanje, Asta je postala njihova snaha sada. Neka sredi nered u sobi i upozorava je, sledeći put, bolje bi joj bilo da ne pokušava da glumi finoću. Ona povredi Sođal tako što joj rukama obuhvati obraze grubo. Kada ode, Sođal je uznemirena zbog ovoga.

Počne da rasklanja haos i komentariše da je Anđeli lako omanula u svojim pokušajima, ali ona (Sođal) neće dopustiti da Asta dođe u Agnihotri kuću, pa će videti na koje načine može da se pozabavi time. Naredi služavki da ona raskloni sobu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site