Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 52. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 52. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 52. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Asta pita Šloka može li sada da ide. Šlok negira, ona je sada gđa Agnihotri, on će da je odbaci do kuće, ne može sama. On je uzme u naručje i fino prenese u kola. Kada kolima krenu njenoj kući, on je uhvati za ruku i upita je li uopšte spavala prethodne noći, nakon svega što joj je rekao…? Asta potvrdi, uspela je nekako. A sad ima poklon za njega. On veli da ima nju, to mu je zaista dovoljno. Asta ga zamoli da baci pogled, kupila mu je sa puno ljubavi. Pokaže mu mobilni telefon koji mu je kupila, što njega razbesni, on izađe iz kola. Priseti se kako se jednom svađao sa Swati i razbio svoj telefon. Asta ga pita šta se desilo, zašto se naljutio? Veli da će mu mobilni telefon sada biti potrebniji, time će biti još bliže jedno drugom, kad god bude osetila potrebu da priča sa njim, može da ga nazove direktno na mobilni, čak i kad bude upala u neku nevolju.

Ako slučajno bude doživela neku nesreću, to će joj omogućiti da priča sa njim poslednji put pre smrti… Šlok govori da je dosta, rukom joj brzinski prekrije usne a potom je zagrli. On neće dozvoliti da joj se išta dogodi. Neka ne priča više tako. Asta ga pogleda i zamoli da joj pruži pravo jedne žene. Šlok pita kako da je odbije, a ona mu se zahvali na tome 🙂 Uslikava ih mobilnim telefonom, pita ga da se nasmeje, ona će uvek biti blizu njegovog srca. Zagrli ga, iako je Šlok i dalje ozbiljan i prilično uznemiren.

One starije Astine prijateljice iz ašrama je čekaju. Kada konačno stigne, ove se silno obraduju što je vide. Zagrle je i blagoslove. Ona im otkrije da je došla da ih pozove na venčanje. Ove joj kažu da su spremile mnogo hrane za nju, ima da jede. Asta isproba od svakog jela ponešto. Ove je obasipaju ljubavlju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site