Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 53. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 53. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 53. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Asta tiho izlazi i odlazi iz Agnihotri vile kako je niko ne bi video. Zaprepašćena je kada izađe na glavnu kapiju i ugleda Anđeli koja je u kolima čeka. Anđeli namerno kaže šoferu kako bi ova čula, da kaže Asti da pođe sa njima, svakako su pošli njenoj kući. Asta sedne sa njom u auto, Anđeli joj da do znanja da ne želi nikakva objašnjenja.

Sa druge strane, Kalindi traži Astu i pita Avduta gde li je, vreme je da joj se nanese “uptan”, a nema je. Oboje su iznenađeni kad ugledaju Astu sa Anđeli. Anđeli se pozdravi sa Avdutom i Kalindi, Asti je mnogo neprijatno.

Anđeli: “Običaj je da se za diwali daju pokloni, ali danas sam vam donela vaše poštovanje/ugled na poklon, da malo pripazite na njega. Da li možda znate gde je vaša ćerka provela noć? (Obrati se Kalindi) Za Vas mogu da kažem da ste loša majka koja nije ništa naučila Astu.”

Kalindi upita Astu gde je bila. Asta je napeta.

Anđeli: “Da ste malo pazili na nju, sada ne biste postavljali ovo pitanje, ja ću vam reći gde je bila. Bila je sa Šlokom i njemu nanosila “uptaan”!”

Kalindi i Avdut su šokirani, Anđeli nastavi da ih bocka i provocira kako obično mnogo popuju o društvu, ali izgleda da je ona (Anđeli) jedina koja nije zaboravila da se Šlok i Asta nisu zakonito venčali, pred tim istim društvom. Asta je boravila celu noć i ujutru nanela “uptan” Šloku, da li možda znaju kako društvo/narod zove takve devojke, koje provedu noć negde? Da je do nje (Anđeli), odmah bi izbacila Astu iz kuće, ali ruke su joj vezane pošto je Šlok voli. Kalindi stane prvo na Astinu stranu, a potom je upita je li to istina. Asta zaplače, Kalindi je šokirana njenom tišinom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site