Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 55. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 55. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 55. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Đaja ispituje Sođal o poklonima. Sođal joj govori da je za sve to zadužena Anđeli, ona upravlja time. Đaja je podučava da pokrade par stvari, da nekad stvari moraju da se izvuku na silu 🙂 Sođal njoj govori da će morati da se promeni, i sama zna kako je Anđeli stroga. Anđeli se baš pojavi i pita ih šta traže tu? Naredi Sođal da odradi neki običaj da Varadom, i ona će isto odraditi sa Niranđanom. Đaja prokomentariše da danas Niranđan mora da će joj dati neki poseban poklon, a Sođal je ućutkuje, kad ova ode.

Asta predivno obučena u haljinu, sa tacnom na kojoj su svećice i neki slatkiši, polako ulazi u neku prostoriju i razgleda unaokolo gde je Šlok. On se pojavi iza nje, i pita je šta traži u njegovoj sobi?

Asta: “Ja…”

Šlok: “Hajde, dođi.”

Ona mu uradi “aarti” i “tilak”, dok se on smeši. Ona mu dotakne stopala i pita ga gde je njen poklon. On od nje zatraži da zatvori oči, ali Asta odbije. Šlok joj obeća da neće ništa nevaljalo uraditi, nakon čega ona pristane i zatvori oči. On je okrene i pogleda je u ogledalu. Pruži joj poklon. U pitanju je dijamantska ogrlica. Predivna muzika prati momenat u kom joj on ogrlicu nežno stavlja oko vrata. Asta otvori oči i toplo se nasmeje kad ugleda ogrlicu u ogledalu, oko svog vrata. Stoje jedan kraj drugog i gledaju se u ogledalo…

Asta se oglasi: “Imaš odličan izbor, Šlok, ali ova ogrlica je jako skupa.”

Šlok: “Ne vredi više od tebe.”

Započnu kratku konverzaciju oko lančeta koji ona ima oko vrata, i on njoj govori da je unutra njihova slika, ona je njegova supruga a to lanče je za njihovu neraskidivu vezu koja će ih držati povezanima čitav život. Asta ga zagrli: “Želim da provedem svoj život u tvojim rukama, i nadam se da ću, kada se to bude desilo, umreti u tvojim rukama…”

Šlok: “Nemoj to govoriti, ovo je tek početak naše sreće. (Ona zaplače) Sada iz tvojih okica neće teći nikakve suze.”

Ona ga zagrli što izmami osmeh na njegovom licu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site