Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 56. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 56. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 56. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Asta sa Šlokom razgovara preko telefona, a Sođal joj za to vreme pokvari jelo koje sprema (naime, Asta je okrenuta leđima, udubljena u razgovor i nije ni primetila šta ova radi).
Sođal u sebi pomisli: “Toliko ću da dodam šećera, da će ovo jelo više imati ukus otrova.”
Asta završi poziv, Sođal je za to vreme obavila svoje zlodelo i otišla, tako da je ova ne primeti. Ona nastavi da radi u kuhinji. I Šlok, koji je sedeo u autu i pričao sa njom telefonom, produži sa mesta na kom se bio zaustavio. Nešto kasnije, on se stvori kod nje u kuhinju. Ona mu se radosna obrati, neka joj poželi sve najbolje, želi da sve ispadne kako treba i da se svima dopadne njena poslastica. On veli da će svakako prvi isprobati, pre svih. On i proba, ali kaže da je preslatko, niko neće moći da pojede. Asta se zgrane i proba i ona. Još je više zgranuta i pita kako je to moguće, šta da radi sad? On ima ideju, kupiće to jelo iz trgovine, niko neće ni primetiti da ona nije spremila. Ali, Asta ne želi to, govori mu da ne može da ih, na neki način prevari, jer su sada njena porodica, popraviće ona to. Ona se ponovo pozabavi tom poslasticom, Šlok je prisutan i zadirkuje je, ne da joj mira celo vreme. Ponudi se da joj pomogne, ali ona ga odbije, sama će. On joj pomaže oko jela, i ona se smeje onome što je on spremio 🙂 On joj dune kod kose kako bi joj olakšao posao i rashladio je, i ona ga utom pogleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site