Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 57. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 57. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 57. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Epizoda počinje Astom koja uplakana grli Kalindi.
Kalindi je teši i briše joj suze: “Poželi dobrodošlicu svom novom životu radosno, mi smo uz tebe. Kada budeš tamo otišla i živela sa njim, moraćeš i da se potrudiš da razumeš njihov način života. Možeš da se suočiš sa svakim problemom, jer je muževljeva ljubav uz tebe.”
Asta: “Ti si me vaspitala i učinila sposobnom za to, ne znam kako ću bez vas, mnogo ćete mi nedostajati, i vi i Ađu..”
Avdut plače. Asta veli da ima nedoumicu, može li da joj pomogne? Avdut potvrdi. Ona pita koju frizuru sutra da odabere? Avdut se nasmeje i veli da ona sa svakom frizurom izgleda prelepo. I Asta se nasmeje. Kalindi je uhvati za ruku i osmehne se.
Sledećeg jutra, Asta u svojoj sobi plače dok gleda slike svoje porodice i uspomene iz detinjstva, osvrće se po svojoj dugogodišnjoj sobi. Misli kako danas mora da ostavi sve iza sebe. Telefon joj zazvoni, zove je Ađu. Javi se. Ađu priča sa njom i otkrije nam da je otišla da se pomoli da ona (Asta) nema daljih problema u životu, njena (Ađuina) ljubav i blagoslovi su uz nju (Astu). (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site