Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 58. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 58. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 58. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Anđeli pokuca na vrata sobe u kojoj je Asta, i ona brzo tera Šloka da se sakrije, ne bi li izbegla da ga ova vidi. On nevaljalo otvori vrata i sakrije se odmah iza vrata. Asta brzo priđe vratima i stane tačno kod njih, kako ova ništa ne bi primetila. Anđeli je pita zašto joj je trebalo toliko vremena da otvori obična vrata. Asta se sva unervozila i stegla, pošto je Šlok od iza zadirkuje, krišom joj dodiruje prste na vratima. Anđeli pruži Asti neku ešarpu (“dupatta” na indijskom 🙂 – prim.prev.), kako bi se njome prekrila, neki običaj vezan za Agnihotrijeve opet. Kada ova ode, Asta kažiprstom pokaže Šloku da ode odatle, prilično se naljutila. On zatvori vrata i krene da joj se približava. Ona se kreće unazad, ne može da izbegne osmeh na svom licu. Pogledaju se, a onda joj on stavi ešarpu, dok muzika svira u pozadini. Popravi joj neke sitnice na njenom ionako čarobnom izgledu, i to celo vreme odiše romansom. Nasmeju se jedno drugom, a onda on kažiprstom na svojim usnama zatraži poljubac od nje. Asta znakovnim jezikom kaže da neće, ali on da “signal” da će morati. Na kraju mu ona pokloni poljubac u obraz. Pogurne ga ukazujući mu da ode. Šlok se nasmeje, na obrazu mu je ostao trag njenog karmina. Rukom obriše taj trag, pa poljubi tu ruku kojom je prethodno obrisao, kao da joj šalje još jedan poljubac. Potom odlazi odatle. Asta je i dalje pod utiskom.
Menja se scena, on i Niranđan šetaju salom, dok ljudi sa strane bacaju latice cveća na njih. Astu dovede Kalindi sa grupicom žena, i Šlokove oči su odmah uprte u nju. Svi prisutni se raduju što je vide. Kalindi iskoristi priliku da nakratko ispriča Asti o incidentu ranije sa Avdutom, kad je Niranđan intervenisao i spasio situaciju; koliko ju je to dirnulo i koliko je zadovoljna zbog toga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site