Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 59. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 59. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 59. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje završnom scenom iz prethodne: Šlok upita Astu hoće li staviti njihovu vezu na kocku, zbog njih (Anđelinih roditelja)? Asta ga pogleda, povređena, ali odlučna mu saopšti da njena ljubav i vera nisu toliko slabi, neće tako lako pući. Ali, zašto je u njegovim očima, njena iliti njihova ljubav na klimavim nogama? Sve što je malopre izrekla bilo je zato što ona ne može da gleda suze u očima tih ljudi (Anđelinih roditelja), zar on ne vidi ljubav koju oni osećaju prema njemu, a nazire im se u očima? Anđelina majka progovori, obrati se Šloku rečima da ih bole njegove gorke reči, ali su uprkos tome srećni što ga na današnji dan vide. Nije mogla da zna da će doći do ove slučajnosti, ali sada im više ništa nije potrebno, dobili su ono što je njihova duša želela. Sada mogu otići odatle. Anđelin otac se isto oglasi, neka ona (Asta) ne žrtvuje svoju sreću radi njih, blagoslovi ih oboje. Ostave upakovani poklon koji su doneli sa strane i ćutke odlaze odatle…
Šlok gnevno gleda za njima. Anđeli ih ne zaustavlja, deluje kruto, ali kao da se nešto u njoj bori. Niranđan se izvini svim gostima zbog scene koja se upravo odvila. Avdut ga uverava da nema potrebe da se izvinjava, oni (Astini) razumeju, neka bude bez brige. Anđelini roditelji u suzama konačno odlaze odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site