Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 65. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 65. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 65. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Epizoda počinje sa Astom koja je prelepo obučena, sprema se za prvu bračnu noć i razmišlja o Šloku. Stavi sebi ogrlicu koju joj je Šlok poklonio. Predivna muzika prati momente dok Asta stavlja narukvice, celo vreme nasmešena i na sedmom nebu. Priseća kako joj je Šlok romantično rekao da je prelepa, a posebno kad se smeši. Nastavi sa pripremama tako uzbuđena.
Kod Kirloskarovih, Avdut i Kalindi sede za stolom. Kalindi se pita koji je Anđelin problem sa njima, kakve veze ima što su se pridružili puđi? Avdut joj govori da ne razbija glavu time, srećnici su što imaju zeta poput Šloka, posebno ih je pozvao na puđu kako bi usrećio Astu. Kalindi se složi sa njim, Šlok je u stanju da uradi sve za Astu.
Đoti uđe u sobu u kojoj se Asta sprema i udeli joj kompliment; prosto je predivna! Asta se nasmeje. Đoti ode da donese neku ogrlicu za nju i na putu se susretne sa Anđeli. Podeli sa njom da je mislila da tu ogrlicu preda Asti, pošto je njena prva bračna noć. Anđeli je ozlojeđena, grdi je da prvo počisti u svom dvorištu a onda neka razmišlja o tuđem. Je li nazvala Abeja i pitala ga kad će doći da je pokupi? Ili namerava da živi u majčinskoj kući zauvek? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site