Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda – Šlok pokaže Asti svoje pravo lice!

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 66. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Asta se nalazi u Šlokovoj sobi kada unutra uđe i Šlok, koji je nasmejan gleda. Ona je nervozna, dok joj se on približava a potom sedne kraj nje. On je opčinjeno posmatra, poljubi joj čelo, a ona zatvori svoje oči. Šlok je uzme za ruku i pogleda njene narukvice, koje joj potom skida dok ga ona celo vreme, i deluje kao da jedva dolazi do daha od uzbuđenja. On joj potom skine i sav nakit sa nje, što dodatno pojača snagu njene uzbuđenosti i pozitivne nervoze. Šlok posmatra “mehendi” na njenim rukama. Poljubi joj dlan i razmene poglede. On veli da su danas konačno zajedno, sada je njegova žena, kako se oseća? Asta ga pogleda, ali ne progovori ništa, samo ga snažno zagrli, s prepuno ljubavi. Tek onda izgovori da ne može da opiše koliko je srećna, da samo može da zaustavi vreme, ceo bi život provela u njegovom naručju… Šlok joj dotakne obraze dok “Sajna Ve” svira… Međutim, bajka se privodi kraju i on obuhvati njen lančić u obliku srca i rastrgne joj ga. Lanče pukne. Asta, koja je do maločas držala oči zatvorene, sada ih otvori i zgranuta je! Pita ga šta je to učinio? Šlok je promenio izraz lica, sada mu ni zver nije ravna. Potpuno uništi lanče sa njegovom i Astinom slikom, i baci ga. Ona zapanjeno pita zašto je to uradio, zar je zaboravio da je to nit koja će ih održavati zajedno?
Šlok joj pokazuje svoje pravo lice: “Koja veza, kakvo zajedništvo?! Sve je to prevara, laž! Laž je i tvoje značenje u mom životu! Ova “veza” je ništa drugo nego čista laž, razumeš li, gđice Asta Agnihotri?! Iliti Asta Kirloskar!” – smeje se poput nekog demona. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site