Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 67. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Epizoda počinje Šlokovim izlaskom iz sobe. Asti kroz glavu prolaze romantični momenti sa Šlokom i kako su se vremenom zavoleli i izgradili vezu. Šlok se smejulji, zadovoljan, i ispija piće. Naizmenično nam prikazuju uplakanu i nesrećnu, razočaranu Astu i Šloka koji celo vreme likuje. Još jedno gorko sećanje ganja Astu – kako ju je Šlok oženio u hramu.
Sledećeg jutra, Šlok ulazi u sobu i ugleda Astu koja je pokraj kreveta, sa glavom na krevetu, usnula. On je probudi vodom iz bokala. Asta je zapanjena. On joj poželi dobro jutro, i neka se brzinski spremi. Svi ih čekaju, a predstava se završila. Od sada, niko joj neće više pomagati, njena bol ga više ne dotiče. Asta veli da je u redu ako ga ne dotiče, ali jednu stvar bi da zna, zašto je kažnjava? On je pita zar ne razume, neka se pred svima ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Asta prkosno odgovori da je pretvaranje njegova jača strana, ali ona to ne može, neće se pomeriti odatle dok ne dobije odgovore. Sođal kuca na vrata, i provirivši unutra, malo je više iznenađena videvši u kakvom je stanju soba. Pita Astu zar i dalje nije gotova, Anđeli se neće dopasti ako bude kasnila. Doduše, jeste da joj je noć bila duga… Šlok kaže Sođal da poduči tome i svim pravilima Asti, kako bi i ona (Asta) bila poput nje (Sođal). Sođal se složi sva razgaljena. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site