Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

By  | 


Ona potom pita Šloka kako može i da pomisli da je ta nit neka vrsta šale za nju, mnogo joj znači, to za nju predstavlja istinu. Majka ju je uvek učila da venčana nit/ogrlica mora da se drži na bezbednom, a ako nekim slučajem pukne, treba je skloniti negde. A ona (Asta) veruje u izgradnju odnosa, a ne razaranje. Stavi nit sebi oko vrata pred svima. Šloku je ego očigledno povređen njenim potez-odgovorom. Asta ga hladno gleda. Šlok veli da je dobro što je opet stavila nit, preko će joj biti potrebna, da je neko ne urekne – kao novopečenu mladu. Kaže Niranđanu da ima nekih važnih obaveza i ode odatle. Asta ga gleda dok odlazi.
Scena se seli na drugo mesto, Đotina svekrva jede kada neko zakuca na vrata. Pita se ko li je u ovo doba. Proveri i na vratima zatekne Abeja (Đotinog muža). Drago joj je što ga vidi. Pita ga gde je bio ovih zadnjih par dana? Abej veli da je imao nekog posla, pita gde je Đoti. Ova mu govori da je skoro bilo Šlokovo venčanje, obe su išle. Šlok je bio slab na Đotine suze, čak je i zapretio da će ih prijaviti policiji zbog ponašanja prema Đoti. Morala je da kleči i izvinjava se Đoti, samo je tako smirila Šloka koji onda nije nazvao policiju, inače bi sad čamili u zatvoru. Abej je zapanjen, reši da stvari uzme u svoje ruke, moraće da urade sve kako bi Đoti vratili tu. Ova se složi, moraće da smisle neki plan. On veli da će smisliti nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site