Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

By  | 


Noć je, Asta je sama u holu, na licu joj je primetan bol, sve moguće emocije pomešane sa nevericom što joj se život promenio preko noći. Mnogo je utučena. Đoti naiđe i pita je li jela? Asta odgovori da nije gladna. Đoti predloži da gledaju album sa venčanja, popraviće joj se raspoloženje kad na slikama ugleda svoje srećne i nasmejane roditelje.
U sobi, tu su Asta, Đoti, Sođal i malena Kavja. Asta tupo gleda u slike sa venčanja… Đoti oseti da nešto nije u redu, a Kavji se strašno dopadaju slike. Sođal pita Astu šta joj je, tokom venčanja je sva sijala, a sad? Đoti joj pokaže slike roditelja sa venčanja, i Astu to samo još više rastuži. Anđeli se pojavi, pita ih zašto tu traće vreme? Prilično je kasno, vreme je za spavanje! Đoti krene. Anđeli podseti Astu da ujutru rano mora da ustane. Sođal je obavesti da Asta nije večerala, niti jela ceo dan. Anđeli pita zašto i prekori je. Kaže da joj je potpuno svejedno da li će jesti ili ne, na kraju krajeva; žensko je. Ali iritira je bacanje hrane. Kavja se ubaci, detinjasto kaže da je njoj rođendan za par dana. Asta je zagrli. Anđeli se još jednom umeša, veli da su rođendani i zabave potom rođendana za dečake. Sođal odvede Kavju odatle. Anđeli priđe Asti i pita je šta je? Doda da žene uvek trebaju da nose osmeh na licu, nebitno kako se osećaju i kroz šta prolaze. To je važno da bi muževi, po povratku kući, videli nasmejano i srećno lice. Da li ona to ima neke žalbe? Neka joj kaže, jer na licu joj se vidi koliko je povređena i rasejana. Međutim, naiđe Šlok, upitavši Anđeli šta traži u njegovoj sobi, može da ide. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site