Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 68. epizoda

By  | 


Anđeli odlazi, Šlok zatvori vrata sobe i sedne na krevet. Asta ga pogleda. On Asti doslovno naredi da dođe i skine mu cipele. Kako ona ne reaguje, on baci opasku da niko iz njene kuće neće doći da mu skine cipele umesto nje. Asta ga ljutito pogleda i pita zašto joj radi ovo? On joj kaže da prestane da ponavlja iste rečenice. Primetio je sjaj na njenom licu nakon venčanja, verovatno jer je dobila bogatog muža poput njega i dospela u tako imućnu kuću.
Asta: “Ja ne poznajem ovog Šloka.. Ko si ti? Onaj Šlok kog ja volim se nikada ovako ne bi ponašao. Odgovori mi, Šlok!”
Šlok: “Čak i moje cipele traže odgovor zašto ih nisi skinula do sada. Prestani da zuriš i počni da služiš!”
Asta: “Želim odgovore od tebe. Da si mi rekao s ljubavlju, čak bih i umrla za tebe. Ali, sada ne nameravam da te poslušam.”
Šlok pobesni, ustane i približi joj se. Veli da izgleda da joj je mozak zabagovao poput pokvarenog sata. Ona zahteva odgovore od njega, zašto je kažnjena na ovakav način? On je čvrsto uhvati i pritom povredi. Saspe joj u lice da joj neće reći ništa, šta će da uradi? Ona mu prkosi, kaže mu da pogleda tu nit i priseti se silnih obećanja, kako će da stane pred Boga, nakon svega? Šlok obuhvati tamnu nit oko njenog vrata. Asta ga celo vreme gleda.
Šlok je ironičan: “Izvinjavam se, zaboravio sam da sam te pred Bogom i oženio, hajde da uradimo onda nešto, idemo pred Boga gde ću da ti otkrijem najveću istinu tvog života!”
U sledećoj: Šlok dovede Astu u hram i kaže joj da je mrzi, uvek ju je mrzeo! Asta se slomi i počne da plače…

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site