Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 69. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 69. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 69. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Šlok odvodi Astu sa sobom. Sođal čuje neku buku i ona bi da proveri ko je, ali joj Varad savetuje da nastavi da spava, usput je podsećajući da ujutru ima hrpu posla. Sođal u sebi misli da Šlok mnogo voli Astu, te da je ona srecnica zbog toga.
Šlok dovodi Astu u hram gde su se vencali. Asta ga moli da je pusti. On joj govori da ju je ovde ozenio, a ovde je dosao i da joj saspe u lice najvecu istinu; mrzi je, i samo mrzi! Asta zapanjena place… on je pita kako moze uopste da se nada da je on voli ako je u njegov zivot dospela lazima? Da li se seca da joj je rekao da narocito mrzi lazi? Kako moze onda da voli lazova? Zgrabi joj ruku i time je povredjuje. Asta se priseca njihovog prvog susreta. On veli da je zbog nje uvredjen, a pri njihovom drugom susretu je presla sve granice. Uvredila je njegovu porodicu i njegovog oca koga on smatra Bogom. Onog dana kad je najstrasnije uvredjen njegov otac, tad je resio da on uzme da joj izmeni licni opis sudbine! Asta ga gurne. On doda da je nije ozenio, vec dozivotno kaznio. Nije joj ostalo nista, poput pepela od izgorele vatre. Asta se slomi i nastavi da lije suze… Pita da li to onda znači da ono nije bila ljubav, njegova obećanja i reči su bile čista laž? Čudno je što je bila toliko zaslepljena ljubavlju, to joj nije dopuštalo da uvidi njegovu mržnju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site