Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 7. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 7. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 7. epizoda

Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Na početku epizode, vidimo Šlokovu porodicu kako se sprema za dodelu nagrada. Asta je u rikši, vozi se negde i priseća incidenta sa Šlokom, sva je zamišljena. U ruci drži buket cveća, sa njom je Gauri. Gauri je pita šta joj je, a Asta je podseti da imaju još samo jedan dan da isteraju pravdu za onu curu Anđeli.

Šlok pristiže na dodelu nagrada, kao i njegova porodica, sve je veoma svečano. Avdut i Kalindi takođe stižu, te im Niranđan poželi dobrodošlicu i pozdrave se. Šlok potpiše autogram nekome pa produži dalje. Avdut predstavi svoju suprugu, Kalindi. Asta će im se pridružiti kroz neko vreme.

Svečanost je počela, ubrzo stiže i Asta sa sve buketom i Gauri. Šloka pozivaju na scenu da primi nagradu, tj. da se spremi za izlazak na pozornicu u bekstejdžu. Niranđan ga sav ponosan zagrli. Asta namerava da razgovara sa njim pre nego što izađe na scenu povodom nagrade. Onaj novinar iz prethodne epizode je čuje. Ona odlazi da razgovara sa Šlokom. Novinar je i dalje prati kad stigne do Šloka, koji je ljutito gleda. Asta njega moli da je sasluša, a on je besnim stavom upita šta sad hoće od njega. Onaj novinar celo vreme snima njihov razgovor krišom. Niranđan je ponosan na postignuća svog sina na svečanosti. Šlok opet gadno pobesni na Astu, koja pred njega dovede i onu curu Anđeli, koju je izbacio sa faksa. Šlok se u momentu seti ko je ona. Novinar poveže neke tehničke smicalice i sada se sve što on snima prikazuje na TV-u na svečanosti, tj. kako se Asta i Šlok raspravljaju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site