Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 70. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 70. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 70. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Šlok govori Asti da ne može svojoj kući. Ona kaže da ide i to je konačno, niko je ne može zaustaviti, pa čak ni on. Šlok se smeši gledajući je i ustane. Zgrabi je za ruku i pritom povredi.
Asta: “Pusti me! Nemaš nikakva prava da mi se približavaš ili me dodiruješ, ne plašim te se.”
Šlok: “Kažeš da me voliš? Šta je onda ovo? U redu, možda i nemam prava da te zaustavljam, ali daj mi dva minuta.”
On donese neki fajl i ponovo sedne, kaže joj da pre odlaska pročita papire koje je doneo ako imalo voli svog oca. Asta je zapanjena. On pita je li glupa, zar ne razume šta joj govori? Ako pruži korak iz te sobe, onda… Asta proveri papire i šokirana je, pogleda ga. On pita može li da uradi to za svog oca? Avdut bi mogao u zatvor zbog nje a on će lično nazvati policiju. Policija će znati šta da učini kada dobije ove papire, njen (Astin) otac je potpisao te iste papire i pogrešio. Mogao bi biti uhapšen jer je uzeo mito, i to samo zbog nje! Ako se njenom ocu nešto dogodi, neka ne dolazi onda kod njega. Asta mu se napokon obrati; da se nije usudio da nešto nažao učini njenom ocu. On joj se obrati, neka mu sada kaže šta joj na duši, neka mu pokaže i izađe iz sobe. Uzme papire nazad i pogleda je. Asta uzme torbu i stane na vrata. Vrati se ubrzo do njega i kaže da nije mogla ni u snu da pomisli da je spreman na ovu podlost. Ovo što je danas učinio je pogrešno. Sada ona njega mrzi najviše. Šlok je prekine i opet povredi kad je zgrabi i grubo joj obuhvati obraze rukom. Saspe joj u lice da će morati da bude pred njim, pošto je ona njegova žena. Zlobno se nasmeje i odlazi, ostavljajući Astu u suzama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site