Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Đoti plače u svojoj sobi. Abej uđe unutra i zatekne je takvu. Ona ga se plaši. On izgovori njeno ime. Đoti je sve napetija i uplašenija. Ona ga moli da joj oprosti, ali ne želi da ide sa njim. Abej je zgrabi, a kada shvati da ih Anđeli gleda, počne fino da razgovara sa Đoti pretvarajući se. Đoti opet odbije da pođe sa njim. Abej kaže da je obećao njenom ocu da će je činiti srećnom, neka mu veruje, oprosti mu i time pruži novu šansu. Sedne kraj njenih stopala i izvinjava joj se. Anđeli se umeša i grdi Đoti što neće da popusti Abeju i sasluša ga. Đoti plače. Pokvareni Abej u sebi misli da je zahvaljujući njegovoj drami – Anđeli sada na njegovoj strani. On se smeška. Anđeli mu potom kaže da se on uputi dole, Đoti će mu se pridružiti čim se spremi. On odlazi odatle sve vreme gledajući Đoti. Anđeli opet prekori Đoti – uopšte ne misli na muža! Đoti joj govori da ne može otići nazad kod Abeja. Anđeli je podseti da ni u Agnihotri vili ne može ostati. Đoti je moli, ali Anđeli se trudi da ostane imuna na sve to. Odlazi odatle, iako ova pokuša da je zaustavi.
Scena se seli kod Kirloskarovih: Ađu nedostaje Asta, pita Kalindi šta li ona sada radi. Mora da je svima osvojila srca svojom dobrotom. Kalindi veli da Avduta i dalje nema. Avdut sav utučen stigne kući. Kalindi ga pita šta je bilo? On veli da nije ništa, imao je prepuno posla. Kalindi zna da on nešto krije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno