Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 72. epizoda

By  | 


Abej je doveo Đoti nazad njegovoj kući, besno je gleda. Njegova majka samo dolije ulje na vatru. Abej traži od Đoti sav nakit i vrednosti koje je dobila od Anđeli. Đoti je preplašena. Njena svekrva, a Abejeva majka i sama zatraži od nje nakit, i ova je primorana da sve uplakana preda. Abejeva majka nastavi da je povređuje i traži joj i narukvice. Preotme joj silom narukvice i pritom je povredi. Đoti plače. Abej izjavi da će se obračunati lično sa Agnihotrijevima, jer on ništa ne zaboravlja. Đoti je napeta. Abej skine svoj kaiš i njime udara Đoti. Njegova majka sluša kako Đoti vrišti i smeje se. Ona (Abejeva majka) potom kaže da će večeras konačno spavati spokojno.
Asta u svojoj sobi spava. Šlok dođe, nasmeje se, sedne pokraj nje i probudi je tako što je dotakne po kosi. Asta se udalji od njega ali je on ponovo uhvati. Asta ga pita šta to radi?
Šlok: “Hoću da volim svoju ženu, ne bi trebala da imaš neki problem sa tim. Moraćeš da spavaš u ovom krevetu i radiš sve što ti kažem.”
Asta: “Ti nisi onaj Šlok kog sam ja volela, zašto bih te poslušala?”
Šlok: “Muž sam ti..”
Asta: “Mrzim te i ljuta sam na sebe što nisam mogla da vidim tvoje pravo lice!”
Šlok se smeje: “Mene niko ne može da razume. Mrzi me koliko god želiš, ali moraćeš na medeni mesec sa mnom. Tom prilikom ću ti se još više približiti, biće dobro. Moraćeš da mi gledaš lice čitav život, tako ćeš uvideti svoje greške i možeš da se kaješ slobodno.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site