Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 77. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 77. epizoda

By  | 


Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 77. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Kalindi i Ađu razgovaraju. Iako je Ađu uverava da je Šlok tu, Kalindi je zabrinuta jer nije u redu da Šlok iznova ulazi u konflikte sa Anđeli. Na vratima se pojavi Avdut, u očajnom stanju. Njih dve mu pomognu da sedne i sabere se malo. Kalindi ga uspaničena upita šta se desilo. Avdut kaže da se sve skupilo, Bog ga testira, dobio je otkaz. Ove su šokirane. On ponovi da je suspendovan i onesvesti se. Ađu predloži da pozovu doktora. Kalindi nazove doktora i zamoli ga da brzo dođe.
Asta izađe iz sobe i ispred ugleda Šloka koji je zadovoljno gleda obučenu u haljinu i skockanu. On se smeje, dok je ona uznemirena. On je uslika telefonom i pita da se nasmeje: “Ti si ono beše bila moderna, obrazovana kćerka Kirloskarovih? A sad si se složila da radiš puđu za mene! Prelepa si, nadam se dasvi imaju ovako poslušnu ženu. Koliko me voliš? Kakva je to ljubav? Da li je to ljubav jedne žene prema mužu, ili ljubav jedne kćerke prema svom ocu?”
Asta: “Dosta je. Danas je tvoje vreme, ali se kolo sreće okreće, i to će se ubrzo promeniti.”
Iako mu ona skloni ruku, Šlok je dohvati: “Ma, zaista? Ja sam Šlok Agnihotri. Znam kako da promenim vreme u svoju korist.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site